Programma 2021

Carnaval 2021, maar dan net efkes anders! De carnavalsactiviteiten van dit jaar zijn bekend. Stichting Carnaval Ravenstein organiseert dit jaar 4 activiteiten. Alle activiteiten zijn coronaproof. We vragen dan ook uitdrukkelijk aan alle carnavalsvierders om de maatregelen met betrekking tot corona te respecteren.

Coronaregels
Deze maatregelen blijven nodig zodat we samen corona eronder gaan krijgen! Denk na, en organiseer zelf geen feesten en ga er ook niet heen. Neem je verantwoordelijkheid. Ook in deze tijd. Zo kunnen we hopelijk volgend jaar weer echt met zijn allen voluit carnaval vieren.

Programma
Op zaterdag 13 februari presenteert JeugdWerk Raventein (JWR) jullie eigen Pomperstad’s Got Talent op Omroep Walraven en Facebook. Later op de avond is het 6 uur feestgedruis bij oew eiguh thuis met Pomperstream. Op carnavalszondag 14 februari is er natuurlijk geen carnavalsoptocht in Pomperstad. We hebben een alternatief. Zeven dagen lang maak je in de carnavalSTOPtocht een wandeling door Pomperstad langs mooie carnavalsherinneringen. En de Koldergalerij vindt dit jaar ook plaats in een aangepaste vorm; de kolderstukken worden 2 weken lang gepresenteerd in het hart van Pomperstadje. En op 27 februari volg je de Kolderveiling online via een livestream.