UPDATE CARNAVAL 2022

UPDATE CARNAVAL

Beste carnavalsvierders,

We raken er inmiddels bijna aan gewend dat we leven in onzekerheid. Alles wat we tegenwoordig plannen en organiseren, doen we onder voorbehoud van de coronamaatregelen die dan gelden. Dat geldt ook voor Stichting Carnaval Ravenstein.

Helaas hadden we ons Keienschijtersbal (waar traditioneel de nieuwe Reinout onthuld wordt) van 15 januari al moeten annuleren. Hopelijk kan dit alsnog plaatsvinden. Net als de onthulling van de jeugdraad en Lieske en haar Ravenna’s. En de rest van de carnavalsactiviteiten? Elk jaar zetten we een gevarieerd binnen- en buitenprogramma neer, met allerlei activiteiten voor jong en oud. Dat het dit jaar anders gaat worden, is duidelijk. Maar wat dat precies gaat worden, hangt uiteraard af van de mogelijkheden die we hebben.

We verwachten dat er in de eerste helft van februari pas duidelijkheid is over de coronaregels die tijdens carnaval van kracht zijn. Op dat moment steken we de koppen bij elkaar om een passend programma op te zetten. We hebben al eerder laten zien dat we in staat zijn om in korte tijd een alternatief programma te organiseren met de vele actieve commissies van onze stichting. Ons uitgangspunt is in ieder geval dat we geen feestactiviteiten organiseren wanneer de anderhalve meter afstandsregel en het verplicht placeren (zittend feesten) van kracht zijn.

Het is goed om te weten dat we sowieso niet stil zitten. Op de achtergrond werken we aan een aantal vernieuwingen. Zo is er onlangs een nieuwe commissie opgestart voor het jeugdcarnaval en geven we een nieuwe creatieve impuls aan een aantal van onze carnavalsactiviteiten. Daarover later meer…

We houden de ontwikkelingen uiteraard nauwgezet in de gaten en zullen jullie via onze Social media kanalen, de Pomperstad app en website op de hoogte houden.

Blijf gezond!

Alaaf
Stichting Carnaval Ravenstein