Tickets

Het Keienschijtersbal is hét bal van het jaar. Dit jaarlijks terugkerend evenement vindt plaats op de tweede zaterdag van januari. Tijdens die avond wordt Stadsprins Reinout van Pomperstad samen met zijn adjudant, pages en raadsleden op spectaculaire wijze onthuld.

In samenwerking met verschillende carnavalsverenigingen, dweilorkesten en dansgroepen wordt het publiek getrakteerd op een avondvullend programma vol hilarische, spannende, carnavaleske en muzikale optredens. Op deze avond wordt ook het Bonte Bruidspaar en de Keienschijter bekend gemaakt. Het sluitstuk van de avond is traditiegetrouw de onthulling van de nieuwe Stadsprins van Pomperstad, waarna de dansvloer geopend wordt en onder begeleiding van een DJ de liefhebber nog volop kan doorfeesten.

Aanmelden optreden Keienschijtersbal
Wil je als groep of als carnavalsvereniging graag optreden op het Keienschijtersbal? Schrijf je dan in met het inschrijfformulier op deze site of neem dan contact op met de keienschijtersbalcommissie.

Kaartverkoop Keienschijtersbal
Ga voor meer informatie over de start van de voorverkoop, het verkooppunt en de prijs naar nieuws op deze website. Wees er snel bij, want op is op. De ervaring leert dat de kaarten zeer gewild zijn en snel zijn uitverkocht.