Jaarlijks op de eerste zondag van september wordt Op Naar Ravenstein georganiseerd. En ondanks dat dit evenement nog steeds in alle opzichten groeiende is, heeft de markt z’n gemoedelijke sfeer behouden en trekt het jaarlijks duizenden bezoekers naar z’n unieke locatie langs de rustieke stadsgrachten van het vesting stadje Ravenstein (Provincie Noord-Brabant).

Naast de kern van het curiosa en verzamelaanbod, wordt de vlooienmarkt opgevrolijkt met amusement, waaronder diverse gratis attracties voor de kinderen en een muzikale omlijsting. Daarnaast biedt de markt ook plaats aan een speciaal ingerichte kinderkleedjesmarkt. De markt is daarom uitermate geschikt voor jong en oud publiek. En niet voor niets kan met recht worden gesproken dat deze markt na vele edities nog steeds gekenmerkt wordt als de grootste en gezelligste buitenmarkt in de verre omgeving van Ravenstein. Alwaar iedere eerste zondag van september vele particulieren deelnemers hun koopwaar uitstallen en duizenden snuffelaars weer de weg vinden naar deze unieke locatie.

Datum en tijd
Jaarlijks op de eerste zondag van September. De markt is geopend voor bezoekers van 9.00 uur tot 16.30 uur. U komt dan toch ook (weer) naar het evenement ‘Op naar Ravenstein’?

Kenmerken van de markt
> gezelligheid voor het gehele gezin
> jaarlijks zo’n 7.000 bezoekers
> bijna 300 kleurrijke kramen
> unieke locatie langs de stadsgrachten van Ravenstein
> kinderkleedjesmarkt (gratis deelname voor kinderen)
> voor kinderen gratis attracties + verrassing
> gezellige terrasjes
> ruim voldoende gratis parkeermogelijkheden aanwezig
> kinderen tot 12 jaar gratis toegang
> entree slechts € 3,00 per bezoeker, welke geheel ten goede komt aan diverse Ravensteinse verenigingen

Bezoek de site van Op naar Ravenstein voor meer informatie of het reserveren van een kraam.