raovenbal

Het Raovenbal is hèt bal voor mensen van 50 jaar en ouder en vindt jaarlijks plaats op zondagmiddag, een week voorafgaand aan de carnaval in Vidi Reo, te Ravenstein.

Op deze zeer gezellige middag komen verschillende geweldige en verrassende optredens van o.a. carnavalsverenigingen, dansgroepen en het Keienschijtersbal voorbij. Daarnaast wordt tijdens deze middag ook door de Stadsprins van Pomperstad de sleutel overhandigt aan de Prins van C.V. De Narrekap. Uiteraard bestaat tussendoor de gelegenheid om gezellig te buurten en te dansen op (live) muziek. Kortom, een middag vol spectaculair vermaak, om u alvast op te warmen voor het carnaval!

Indien u niet in de gelegenheid bent om met eigen vervoer te komen, bijvoorbeeld omdat u slecht ter been bent, dan kunt u kosteloos opgehaald en thuisgebracht worden door een taxi. U kunt hierover contact opnemen met:

Taxi De Vocht  (0486) 41 – 14 59.

De zaal is open vanaf 13.30 uur en het programma start om 14.00 uur. De toegang is gratis. Het Raovenbal wordt in samenwerking met “Jong KBO” georganiseerd.