Stichting Carnaval 22 jaar

🎈🎊🎈Nieuwe opzet van de Blije Dweilavond met spectaculaire jubileumprijzen! πŸŽˆπŸŽ‰πŸŽˆ

De Commissie van de Blije Dweilavond heeft voor de komende editie een nieuwe opzet bedacht: eentje waarbij de deelnemers in elke deelnemende kroeg voor een carnavaleske verrassing zullen komen te staan en daarmee uiteindelijk mee zullen dingen naar drie fantastische jubileumprijzen.

Ter gelegenheid van ons Jubileum hebben we sponsoren gevonden van deze mooie prijzen, ditΒ zijn AutoLease Midden Nederland, Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein en Vidi Reo. Dat het te maken heeft met een auto, lekkere biertjes en hapjes, dat moge duidelijk zijn.

Ook nieuw aan Editie 2017 is dat we Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein toe mogen voegen aan de deelnemende kroegen. Een meer dan welkome aanvulling om het grote aantal blije dweilers goed over de kroegen te kunnen verdelen!

In het kader van het Jubileumjaar zullen verder alle Dweilroutes en Dweilkroegen versierd en verlicht gaan worden met onder andere kleurrijke LED-ballonnen, zodat niemand de weg kwijt zal raken of van het padje af zal gaan. Of je over de gracht kunt lopen, is afhankelijk van het feit of er dan ijs ligt!

 

Ook zo’n activiteit waar je bij geweest moet zijn, jij komt toch zeker ook?!

 

Een prachtige Blije Dweilavond 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door Horeca Ravenstein en

scr-dweilavond-2017-logo-almnprivate-lease scr-dweilavond-2017-logo-wilskracht-stadsbrouwerij-ravensteinlogo-vidireo