Stichting Carnaval 22 jaar

🎉🏁🍻BINNENKOMST DEELNEMERS OPTOCHT – AFTER PARTY  🎁🎈🍔

Zoals in de vorige nieuwsbrief beschreven stond, zal er na binnenkomst van de deelnemers van de optocht door Pomperstad een ware Optocht After Party gehouden worden. Een After Party met vertier voor jong en oud, zoals ballonnenclowns, suikerspinnen en schminken, en natuurlijk is er ook gelegenheid iets te drinken en te eten op het feestplein op de Mert.

De presentatie van deze Optocht After Party is in handen van DJ Knaap en Bernard Brands, dus dat er een ludieke manier van aankondigen, presenteren en een feestje bouwen op de agenda staat, moge duidelijk zijn!

Tijdens de optocht worden flyers uitgedeeld waar een lotnummer aan vastzit voor diverse loterijen, die ook tijdens deze Optocht After Party gehouden worden. Dus wij nodigen alle toeschouwers langs de route van harte uit, om ook naar de Mert te komen en niet alleen gezellig mee te feesten maar misschien ook nog wel een leuke prijs in de wacht te slepen.

Alle deelnemers zullen op de Mert aangekondigd worden door DJ Knaap en Bernard B en in de gelegenheid gesteld worden hun act of dansje voor het aanwezige publiek te doen. Daarna worden de deelnemers verzocht hun eigen muziek uit te zetten, uit respect voor de volgende deelnemers die hun act nog ten uitvoering gaan brengen en kan het feest ook echt beginnen zodra alle deelnemers binnen zijn.

Het feest op de Mert zal tot 17.11 uur duren want rond de klok van 17.41 uur zal de Prijsuitreiking voor de Junioren in Vidi Reo beginnen en ook daar willen we natuurlijk allemaal bij aanwezig zijn!!

Tot dan!!