Stichting Carnaval 22 jaar

22 jaar Stichting Carnaval Ravenstein

22 jaar Stichting Carnaval Ravenstein

Met gepaste trots kan ik u mededelen dat de huidige Stichting Carnaval Ravenstein het komende carnavalsseizoen alweer 22 jaar bestaat . Een jubileum om natuurlijk niet zomaar voorbij te laten gaan, maar ook hèt jubileum waarin Stadsprins Reinout XXII de scepter zal zwaaien over een prachtig versierd Pomperstad!

Het is namelijk alweer zo lang geleden dat een aantal enthousiaste carnavalsvierders de koppen bij elkaar gestoken heeft en ons gebracht hebben, waar we nu staan. Niet alleen als Stichting Carnaval Ravenstein, maar zeker ook als carnavalvierend Pomperstad, waar we met behulp van een groot aantal vrijwilligers door de jaren heen, een mooi programma hebben weten neer te zetten voor jong èn oud.

Hierbij gaat natuurlijk ook een speciaal woord van dank uit naar alle adverteerders, sponsoren en ondernemers in Pomperstad en omgeving die het toch elk jaar weer mogelijk maken, om alle activiteiten daadwerkelijk neer te kunnen zetten!! Iets wat vaak vanzelfsprekend gevonden wordt, maar het moet ook maar elk jaar weer gedaan worden. Kei-bedankt voor al die jaren ondersteuning, super!!

Het programma in 2017

Meerdere activiteiten van het carnavalsprogramma gaan we ter gelegenheid van dit jubileum voorzien van een extra gouden randje. Benieuwd wat er allemaal staat te gebeuren? Houd dan onze Nieuwsbrief in de gaten, daarover later veel en veel meer!!

Eén ding is zeker: ook voor de deelnemers van de optocht zal het een feest zijn om zondags de optocht te lopen èn op de Mert binnen te komen!!

Zondag 26 februari vanaf 15.15 uur feest op de Mert met DJ ?? : komt dat zien, komt dat horen, komt dat meemaken!!!

 

Stichting Carnaval Ravenstein

Marcel Megens