blije dwijlavond 2015

Aanmelden Blije Dweilavond 2015

Meld je aan voor de Blije Dweilavond op zaterdag 14 februari 2015!

Op zaterdag 14 februari a.s. lopen we na de Proclamatie van Reinout XX onder begeleiding van de dweilorkesten naar de startkroeg. We gaan dit jaar dweilen in dezelfde kroegen als vorig jaar. We zullen De Keurvorst, De Maasstad, Madhouse, Ons Thuis & Vidi Reo verBLIJden met een bezoek tijdens de dweilavond. Vidi Reo is zowel dweilcafé als het eindpunt van de avond.

Zoals bekend, dweilen we op vaste tijdstippen van kroeg naar kroeg. Tijdens de dweilavond zullen zowel de oude vertrouwde dweilorkesten aanwezig zijn, maar we krijgen ook bezoek van een aantal nieuwe dweilorkesten.

Carnaval is het feest van het verkleden. Elk jaar worden de outfits mooier en mooier. En dat zien we zeker op de Blije Dweilavond. De mooist verklede valt ook dit jaar in de prijzen: zij/hij ontvangt van Reinout XX himself de enige echte ‘Blije Dweil’. Dus laat de creativiteit los en word genomineerd voor deze felbegeerde prijs!

We horen graag als je mee wilt doen met de blije dweilavond, zeker als je als groep mee wil dweilen. De kosten voor deelname zijn één euro per persoon. Op de avond zelf een kaart halen kan natuurlijk ook bij de stempelposten in de kroegen. Graag horen we uiterlijk 11 februari, via een mail, of jullie mee willen doen en met hoeveel personen. Aanmelden kan bij Sander en Roel op: blijedweilavond@gmail.com Betalen doe je op de dweilavond zelf.

We hopen jullie te zien op 14 februari 2015 !

Alaaf en onthou Dweil blij of dweil nie!

Groeten,

Dweilcommissie De Bleije Dweilers