Aanmelden Blije Dweilavond 2016

Meld je aan voor de Blije Dweilavond op zaterdag 6 februari 2016!

Op zaterdag 6 februari a.s. lopen we na de Proclamatie van Reinout XXI onder begeleiding van de dweilorkesten naar de startkroeg. We gaan dit jaar dweilen in dezelfde kroegen als vorig jaar. We zullen De Keurvorst, De Maasstad, Madhouse, D`n Dijk & Vidi Reo verBLIJden met een bezoek tijdens de dweilavond. Vidi Reo is zowel dweilcafé als het eindpunt van de avond.

Zoals bekend, dweilen we op vaste tijdstippen van kroeg naar kroeg. Tijdens de dweilavond zullen zowel de oude vertrouwde dweilorkesten aanwezig zijn, maar we krijgen ook bezoek van een aantal nieuwe dweilorkesten.

Carnaval is het feest van het verkleden. Elk jaar worden de outfits mooier en mooier. En dat zien we zeker op de Blije Dweilavond. De mooist verklede valt ook dit jaar in de prijzen: hij/zij ontvangt van Reinout XXI himself de enige echte ‘Blije Dweil’. Dus laat de creativiteit los en word genomineerd voor deze felbegeerde prijs!

We horen graag als je mee wilt doen met de blije dweilavond, zeker als je als groep mee wil dweilen. De kosten voor deelname zijn één euro per persoon. Op de avond zelf een kaart halen kan natuurlijk ook bij de stempelposten in de kroegen. Graag horen we uiterlijk 30 januari 2016, via een mail, of jullie mee willen doen en met hoeveel personen. Aanmelden kan bij Anneke via: blijedweilavond@gmail.com Betalen doe je op de dweilavond zelf.

We hopen jullie te zien op 6 februari 2016!

Alaaf en onthou Dweil blij of dweil nie!