BOERENDEINSDAG POMPERSTAD

Boeren, burgers en buitenlui!

Carnavalsdeinsdag gaat in Pomperstad door het leven als Boerendeinsdag! Het idee voor de Boerendeinsdag is niet geboren bij gebrek aan activiteiten. Zo is de Boerenbruiloft niet meer weg te denken op de deinsdag, en heeft ook het Boeren Breakfast bewezen een vaste traditie te zijn.

Opnieuw wordt dit jaar een verwarmd Feestpaleis op het Vidi Reo Plein in samenwerking met de Horeca van Pomperstad mogelijk gemaakt. Inclusief een ware disco dansvloer zodat de voetjes van de vloer kunnen!

Jong en oud zijn van harte welkom, waarbij er voor de hele jonge jeugd weer leuke activiteiten georganiseerd worden door JWR tijdens het Keinderkupkesbal in Vidi Reo. Ook zal in samenwerking met Jongerensoos Madhouse de jaarlijkse Mad (wo)man bekend gemaakt worden.

Boeren Breakfast – Stichting Carnaval Ravenstein trakteert!

Je kunt er niet omheen dit jaar: Pomperstad onder aanvoering van Reinout XXII viert feest want Stichting Carnaval Ravenstein bestaat 22 jaar! En wie jarig is trakteert: Stichting Carnaval Ravenstein nodigt daarom iedereen bij deze uit voor het Boeren Breakfast dat gratis wordt aangeboden dit jaar. Dat is nog eens een goede start van de dag.

Kortom, komt dus allen, jong en oud, om 11.11u naar het verwarmde feestpaleis op het Vidi Reo plein.

Het stichting bestuur is ook aanwezig om iedereen warm welkom te heten en zal het feest met jullie tot in de late uurtjes meevieren.

Boerenbruiloft

Als een stevige bodem is gelegd, wordt traditiegetrouw de onechtverbinding van het Boerenbruidspaar voltrokken. Want de Boerenbruiloft verbindt! Aansluitend zal de receptie plaatsvinden, waarbij er met cadeaus uitgepakt mag worden. Meer weten over het Boerenbruidspaar, klik dan op deze link.

Boerendeinsdag meets Discodeinsdag

Nadat het JA-woord is gegeven, knalt het feest natuurlijk los in het feestpaleis! Boerendeinsdag wordt een Dolle Deinsdag Disco met muziek van eigen en vreemde bodem. Dat wordt shinen op de dancefloor! Groepen en verenigingen uit Pomperstad laten zich van hun beste muzikale kant zien en de 4 Viltjes maken het feest compleet.

Afsluiting

Rond 19.11 uur volgt onder begeleiding van carnavalsvereniging de Pompers de formele afsluiting van carnaval 2017 tijdens de verbranding van Hend de Pomper aan de gracht achter Vidi Reo.

Programma Feestpaleis Vidi Reo Plein

11.11u Boeren Breakfast

11.45u Boerenbruiloft daarna de receptie

14.11u Dolle Deinsdag Disco met onder andere de 4 Viltjes, muziek van eigen bodem, bekendmaking Mad (wo)man en meer…

19.11u Verbranding Hend de Pomper