Boerendeinsdag Pomperstad

Boeren, burgers en buitenlui!
Carnavalsdeinsdag gaat in Pomperstad al enkele jaren door het leven als Boerendeinsdag! Het idee voor de Boerendeinsdag is niet geboren bij gebrek aan activiteiten. Zo is de Boerenbruiloft niet meer weg te denken op de deinsdag, en heeft ook het Boeren Breakfast bewezen een vaste traditie te worden.

Nieuw dit jaar is een verwarmd Feestpaleis op het Vidi Reo Plein dat in samenwerking met de Horeca van Pomperstad mogelijk wordt gemaakt. De hooibalen zullen ingeruild worden voor een ware disco dansvloer en er mag gedanst worden!

Jong en oud zijn van harte welkom, waarbij er voor de hele jonge jeugd weer leuke activiteiten georganiseerd worden door JWR tijdens het Keinderkupkesbal in Vidi Reo. Ook zal in samenwerking met Jongerensoos Madhouse de jaarlijkse Mad (wo)man bekend gemaakt worden.

Boeren Breakfast
Boerendeinsdag wordt gestart met een gezamenlijk ontbijt voor jong en oud. Er wordt door Horeca Ravenstein een Boeren Breakfast geserveerd waarbij koks u op uw wenken bedienen. Een ei hoort hier natuurlijk bij! De kosten bedragen slechts twee muntjes en koffie en thee is inclusief. Kom je met een groep, geef dan viainfo@pomperstad.nl aan met hoeveel personen.

Boerenbruiloft
Als een stevige bodem is gelegd, wordt traditiegetrouw de onechtverbinding van het Boerenbruidspaar voltrokken. Want de Boerenbruiloft verbindt! Aansluitend zal de receptie plaatsvinden, waarbij er met cadeaus uitgepakt mag worden.

Boerendeinsdag meets Discodeinsdag
Nadat het JA-woord is gegeven, knalt het feest natuurlijk los in het feestpaleis! Boerendeinsdag wordt een Dolle Deinsdag Disco met muziek van eigen en vreemde bodem. Dat wordt shinen op de dancefloor! Groepen en verenigingen uit Pomperstad laten zich van hun beste muzikale kant zien en de 4 Viltjes maken het feest compleet.

Afsluiting
Rond 17.11 uur wordt in het feestpaleis de onechtontbinding van de Boerenbruiloft voltrokken. Daarna volgt onder begeleiding van carnavalsvereniging de Pompers de formele afsluiting van carnaval 2016 tijdens de verbranding van Hend de Pomper aan de gracht achter Vidi Reo.

Programma Feestpaleis Vidi Reo Plein
11.11u   Boeren Breakfast
12.11u   Boerenbruiloft met aansluitend de receptie
13.11u  Dolle Deinsdag Disco met onder andere de 4 Viltjes, muziek van eigen bodem, bekendmaking Mad (wo)man en meer…
17.11u   Onechtontbinding Boerenbruiloft
17.41u   Hend verbranding

boerendeinsdag-2016