BONTE DEINSDAG IS KNALROZE!!

Love is in the air – De feesttent op het Vidi Reo plein kleurt knalroze op Carnavalsdeinsdag tijdens de Bonte Bruiloft van Mariëlle en Lieke. Dus trek zoveel mogelijk roze uit de kast en kom gezellig proosten op dit bijzondere bruidspaar.

De inwendige mens komt tijdens de Bonte Deinsdag niets tekort. Traditiegetrouw begint de dag om 11.11u met een stevig ontbijt voor jong en oud, dit jaar aangeboden door Jos Schoenmakers. Voor twee muntjes ben je erbEI, en koffie en thee zoals gewoonlijk inclusief. Vanaf 16u biedt Catering Gemak een stamppotbuffet aan met de keus uit verschillende stamppoten en vlees. Ook aangeboden voor slechts twee muntjes per bord, wel zo makkelijk.

Terwijl de kindjes vanaf 14.00 u worden vermaakt op het Keinderkupkesbal in Vidi Reo, kan in de Feesttent van het middagprogramma genoten worden wat dit jaar net wat anders is met Live muziek van ’N Keer Wat Anders, gezellige feestmuziek voor iedereen met heeeel veeeeel lol!

Om 19.11 u een officieel moment in het programma – de steekafname – met dit jaar een heuse primeur: alle raden zijn hierbij aanwezig (Stadsraad, Jeugdraad, CV de Narrekap en de Ravenna’s). Dus nog een keer de handjes op elkaar voor deze prachtige raden voordat vanaf 20.11 uur de voetjes van de vloer gaan tijdens de laatste uurtjes carnaval met de DRIE UURKES ACHTERAF powered by de Ravenna’s.