Madhouse Jeugd

Carnaval in Soos Madhouse

Voor alle 12 tot 16 jarigen: de zondagavond tijdens Carnaval is van jullie! Zit jij op de middelbare school en heb jij zin om met carnaval eens lekker te feesten? Dan moet je zondag 10 februari in Soos Madhouse zijn! Wij zorgen voor de muziek en drankjes, jullie zorgen voor het feest!

Om er nog een vettere avond van te maken, hebben wij Black Light en lichtgevende verf in huis. Heb jij zelf nog iets lichtgevends in je kast hangen, neem het mee! En we hebben een prijs voor degene die het mooist verkleed komt.

Waarschijnlijk heb je de posters al zien hangen en hopelijk heb je ook al een kortingskaartje, want dan betaal je in plaats van € 3,50 nog maar € 2,00 om binnen te komen! Heb jij nog geen kortingskaartje? Ga dan nog snel naar cafetaria De Maastad; daar liggen de allerlaatste! Wees er dus snel blij, want op=op!

Het feest barst los om 20:30 en eindigt om 00:30. En let op: de deur gaat 2 keer voor je open. Als je mee komt feesten en als je weer naar huis gaat. Binnen is binnen en buiten is buiten!

Het wordt kei leuk, dus…

See You in Madhouse!