DWEILAVOND POMPERSTAD ZATERDAG 10 FEBRUARI

Vorig jaar was de eerste keer van de Dweilavond ‘nieuwe stijl’. We kunnen terugkijken op een super gezellige en drukbezochte Dweilavond. Wat ons betreft is de nieuwe opzet geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar! Dit jaar doen we dat op zaterdag 10 februari nog eens dunnetjes over en dweilen we weer onder begeleiding van verschillende dweilorkesten door de straten van ons mooie Pomperstadje.

Na de proclamatie van Stadsprins Reinout XXIII op de Mêrt wordt het startsein van carnaval gegeven en zal de Dweilavond beginnen om 20:22 uur.

De deelnemende kroegen zijn dit jaar:

  • Café Cafetaria de Maasstad
  • Stadsherberg de Keurvorst
  • Soos Madhouse
  • Bierbrouwerij Wilskracht
  • Vidi Reo

Wij zijn op zoek naar de leukste, mooiste, gezelligste, carnavaleske, persoon, duo of groep. Er zijn weer prachtige prijzen te winnen voor deze “De schônste dweiler(s)”.

Hoe maak ik kans op prijs?

In elk café staat een grote gekleurde fotolijst, maak een foto van jezelf of je groep en stuur deze door naar dweilenpomperstad@gmail.com. Die foto’s worden verzameld en beoordeeld door een onafhankelijke jury. Iedere deelnemende dweiler(s) moet in alle 5 cafés op de foto zijn gezet en door hebben gestuurd.

Word jij of je groep uitgekozen dan maak je kans op een van de fantastische prijzen!

Stempelkaarten kosten € 7,00 per stuk en op vertoon van je stempelkaart ontvang je in iedere kroeg een consumptie. Zeker de moeite waard dus om mee te dweilen!

Nieuw (of terug van weggeweest) is dat de volle stempelkaarten aan het eind van de avond kunnen worden ingeleverd bij Vidireo en daarmee maak je ook kans op prijs!

Geef jezelf op je groep uiterlijk op voor 3 februari bij Jarno of Kevin via dweilenpomperstad@gmail.com

Volg ons op facebook pagina ‘dweilavond Pomperstad 2018.

Tevens is het ook dit jaar weer mogelijk om de gereserveerde kaarten dinsdag 6 februari voor Carnaval af te halen bij de Keurvorst tussen 20:00-21:30.