DWEILAVOND POMPERSTAD NIEUWE STIJL

Pompers en Pomperinnekes,

Zijn jullie er klaar voor? Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in! De dweilavond in Pomperstad heeft een enorme metamorfose ondergaan en daarom presenteren wij u de DWEILAVOND POMPERSTAD NIEUWE STIJL!! Dit jaar zullen alle dweilorkesten continue rouleren, waardoor alle dweilgroepen bij iedere wissel van dweilcafé begeleidt worden door een nieuw dweilorkest. Hieronder zullen we kort uitleggen hoe deze avond er verder uit zal gaan zien:

PRIJZEN
Er zijn dit jaar prachtige prijzen te winnen voor “De schônste dweiler(s) 2017”. Wij zijn op zoek naar de leukste, mooiste, gezelligste, carnavaleske persoon, duo of groep. De prijzen zijn:
1e Prijs: Weekendje cabrio rijden plus eervolle onderscheiding.
2e Prijs: Bierproeverij voor 6 personen.
3e Prijs: Heel veel lekkere hapjes 

STEMPELKAART
Ook de stempelkaart krijgt dit jaar een andere betekenis. De prijs voor een stempelkaart is €6,-. In ieder dweilcafé kan je op vertoon van je stempelkaart een gratis consumptie bij de barman of barvrouw halen, deze wordt dan afgestempeld/geknipt. Dat houdt in dat je voor de prijs van €6,- vijf consumpties krijgt én je speelt mee voor de prachtige prijzen. Wil jij ook een stempelkaart? Mail dan nu naar dweilenpomperstad@gmail.com en geef jezelf, samen met al je vrienden, op en dweil mee. De gereserveerde stempelkaarten kunnen op woensdag voor carnaval worden opgehaald. Meer informatie over het ophalen en betalen van de stempelkaarten, alsmede je startkroeg voor de dweilavond ontvang je per email. Dus geef je nu op en profiteer mee van allerlei voordelen. 

SPELREGELS
Dit jaar zijn er ook een aantal spelregels verbonden aan de dweilavond, tenminste als je kans wil maken op de fantastische prijzen.

Individu of groep
– Er zijn 2 twee verschillende soorten deelnemers: Individuen of groepen.
– Een individu staat alleen op de foto.
– Een groep bestaat uit 2 of meer personen

De foto’s
– In ieder dweilcafé staat een fotolijst.
– Maak met je groep of alleen in ieder dweilcafé een foto (MET FOTOLIJST IS EEN VEREISTE).
– Stuur deze foto door naar dweilenpomperstad@gmail.com en vermeld in het onderwerp de naam van je groep of individu en het café waar de foto gemaakt is.
– De foto die je als groep of individu als eerste verstuurd gaat mee in de beoordeling en die foto zal meedingen naar de prijzen.
– Verstuur de foto zo snel mogelijk nadat je deze gemaakt hebt.
– Uit alle inzendingen kiest de jury een aantal foto’s, waarna Reinout XXII de winnaars bekend zal maken.

Dweilen jullie ook mee naar de pomp? Dan zien we jullie op carnavalszaterdag op de mert! En vergeet niet om je op te geven!! Want: Er bij zijn is prijzen winnen!!!

 

Een prachtige Dweilavond 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door Horeca Ravenstein en

scr-dweilavond-2017-logo-almnprivate-lease scr-dweilavond-2017-logo-wilskracht-stadsbrouwerij-ravensteinlogo-vidireo