DWEILAVOND POMPERSTAD ZATERDAG 2 MAART

We kunnen terugkijken op een super gezellige en drukbezochte Dweilavond afgelopen jaar. Daarom doen we dat op zaterdag 2 maart nog eens dunnetjes over en dweilen we weer onder begeleiding van verschillende dweilorkesten door de straten van ons mooie Pomperstadje.

Na de proclamatie van Stadsprins Reinout XXIV op de Mêrt wordt het startsein van carnaval gegeven en zal de Dweilavond beginnen om 20:11 uur.

De deelnemende kroegen zijn dit jaar:

  • Anytime Ravenstein (De Maasstad)
  • Stadsherberg de Keurvorst
  • Soos Madhouse
  • Stadsbrouwerij Wilskracht
  • Vidi Reo

Wij zijn op zoek naar de leukste, mooiste, gezelligste, carnavaleske, persoon, duo of groep. Er zijn weer prachtige prijzen te winnen voor deze “De schônste dweiler(s)”.

Word jij of je groep uitgekozen door de onafhankelijke jury dan maak je kans op een van de fantastische prijzen!

Stempelkaarten kosten € 7,50 per stuk en op vertoon van je stempelkaart ontvang je in iedere kroeg een consumptie en dit jaar voor het eerst in elke kroeg een unieke button. Zeker de moeite waard dus om mee te dweilen!

De volle stempelkaarten aan het eind van de avond kunnen worden ingeleverd bij Vidireo en daarmee maak je ook kans op prijs!

Geef jezelf op je groep uiterlijk op voor 27 februari bij Jarno of Kevin via dweilenpomperstad@gmail.com

Volg ons op facebook pagina ‘dweilavond Pomperstad 2019.

Tevens is het ook dit jaar weer mogelijk om de gereserveerde kaarten woensdag 27 februari voor Carnaval af te halen bij de Keurvorst tussen 20:00-21:30.