Reinout XIX

HEIN VAN DOMMELEN NIEUWE VOORZITTER STICHTING CARNAVAL RAVENSTEIN

Hij volgt daarmee Marcel Megens op, die op 1 mei  van dit jaar op een veel te jonge leeftijd plotseling overleed. Volledig naar wat zou passen bij Marcel Megens, heeft de stichting zich gefocust op de toekomst en is op zoek gegaan naar een nieuwe voorzitter.

Het bestuur van de stichting is erg blij dat Hein van Dommelen bereid is de voorzittershamer over te nemen. Hein, 40 jaar, is een bekend figuur in het Ravensteinse carnaval: hij was Prins Reinout XVII, is medeorganisator van de koldergalerij, lid van Maet van de Raed bv, lid van CVketel en van jongs af aan creatief en fanatiek carnavalsvierder.

“Het overlijden van Marcel heeft Pomperstad diep in het hart geraakt”, aldus Hein van Dommelen. “Marcel heeft veel mooie dingen gedaan en achtergelaten voor het Ravensteinse carnaval. Natuurlijk ben ik vereerd dat ik deze taak mag invullen, al komt dit eigenlijk veel te vroeg. Marcels werk als voorzitter van Stichting Carnaval Ravenstein was nog lang niet klaar. Laten we proberen met dezelfde passie en enthousiasme het carnaval weer in te kleuren het komende jaar, dan wordt het weer een fantastisch feest”.