NEON PARTY SOOS MADHOUSE 12 – 16 JAAR

Voor alle 12 tot 16 jarigen: de dinsdagavond tijdens carnaval is van jullie!

Zit jij op de middelbare school en heb jij zin om met carnaval eens lekker te feesten? Dan moet je dinsdag 28 februari in Soos Madhouse zijn!

Soos Madhouse zorgt voor de muziek en drankjes, jullie zorgen voor het feest!

Ook dit jaar is het leukste feestje voor 12-16 jaar in de soos te vinden, want na het daverende succes van vorig jaar zijn ze dit jaar terug. Niemand minder dan Das Große Blok und Brok Fest gaat zijn rentree maken!! Wil je dit niet missen, kom dan dinsdag 28 februari naar de soos!

Het thema is dit jaar Neon party! Trek dus al je lichtgevende kleren uit de kast en kom ons verblinden met je mooiste outfit. Weet je ons te overtuigen dan win je een spetterende prijs!

Waarschijnlijk heb je de posters al zien hangen en heb je gezien dat je dit jaar maar 3 euro betaalt voor het leukste feestje van jouw carnaval (drankjes en hapjes inclusief). Vind je dit nog steeds te duur? Neem dan 3 vrienden of vriendinnen mee en betaal met z’n vieren maar 10 euro totaal.

Deze editie wordt het nog leuker dan vorige jaren, ook deze avond heeft  een gouden randje in verband met het 22 jaar bestaan van Stichting Carnaval Ravenstein. Er staat iets spannends op de planning. We hebben een rad van fortuin! Hoe verdien je het om aan het rad te draaien? Dat is nog een verrassing! Kom dus langs om hier achter te komen en fantastische prijzen te winnen!

Het feest barst los om 20:11 en eindigt om 00:11.

Het wordt kei leuk, dus…kom op 28 februari naar Madhouse!