ROUTE OPTOCHT & AFTER PARTY

Op carnavalszondag 3 maart 2019 trekt de jaarlijkse carnavalsoptocht weer door de straten van Pomperstad Ravenstein. De start is om 13.11 uur.

ROUTE:

We gaan via de Stationssingel langs de tennisbanen, rechts op de rotonde de Mgr. Borretlaan in, aan het einde van deze straat linksaf de Mgr. Zwijsenstraat in, vandaaruit rechtsaf de Saksenweg in, aan het einde linksaf het Keurvorstenplein op, meteen rechtsaf een stukje door de Verlengde Paltzstraat en vervolgens linksaf de Philipsenstraat in, aan het einde gaan we linksaf de Contre Escarpe op, rechtsaf de Landpoortstraat door en vervolgens meteen linksaf de Marktstraat in. Ter hoogte van het podium op de Markt wordt de optocht ontbonden en start buiten de Optocht After Party.

AFTER PARTY:

Het was vorig jaar wederom een succes! Aan het eind van de optocht op zondag 3 maart is er dit jaar weer de Optocht After Party op de Mert van 15.11 uur en 17.11 uur. Stadsprins Reinout XXIV en zijn gevolg zal samen met Jeugdprins Mick Jeugdprinses Guusje en de Jeugdraad alle deelnemers verwelkomen met kei gezellige (carnavals)muziek van DJ’s Mike en Dion!

Voor de kinderen is clown Fleur aanwezig als ballonnenclown en ook is er voor de kinderen gratis popcorn en een gratis suikerspin! Dus kom na het kijken langs de route ook nog gezellig naar de Marktstraat voor de Optocht After Party!

 

AANMELDEN OPTOCHT 

Je kunt je nog steeds aanmelden voor de optocht!! Via deze link moet dit zeker lukken!!

 

Aan de bewoners langs de route wordt uiteraard gevraagd om geen auto’s te parkeren en het huis carnavalesk aan te kleden.