Stichting Carnaval 22 jaar

POMPERSTAD VERSIEREN!! Wij hebben jullie nodig!!

Zoals in de vorige nieuwsbrief vermeld, willen we Pomperstad tijdens carnaval 2017 gaan versieren met onder andere kleurrijke vlaggen en (LED-)ballonnen. En daar hebben wij jullie hulp bij nodig. Niet alleen de bewoners van het stadje zelf, maar zeker ook de mensen langs de route van de optocht kunnen ons hierbij helpen!

Tijdens de Dweilavond op zaterdag zal het stadje prachtig versierd en verlicht gaan worden met talloze LED-ballonnen en jubileumvlaggen zodat alle dweilers daar van kunnen genieten wanneer ze van kroeg naar kroeg trekken. En natuurlijk ook nog tijdens de dagen daarna!

Verder willen we alle mensen die langs de route van de optocht wonen, vragen om hun huizen te versieren zodat het ook voor de deelnemers een genot zal zijn om de optocht te lopen. Zorgen we voor elkaar voor een mooi uitzicht!

BESTELLEN JUBILEUMVLAGGEN EN POMPERSTADVLAGGEN.

Speciaal voor het Jubileumjaar laat Stichting Carnaval Ravenstein een mooie vlag maken met het jubileumlogo, naast de geelzwarte Pomperstad-vlag die natuurlijk ook gewoon te bestellen is.

Een jubileumvlag kunnen wij aanbieden voor de speciale prijs van 11 euro en de Pomperstad-vlag kan tot 1 maart 2017 tegen kostprijs van 15 euro besteld worden. Bij elke bestelde vlag krijgt u van ons een aantal ballonnen om het geheel af te maken.

Uw bestelling –aantal en soort vlag met uw adresgegevens– kunt u doorgeven via marcelmegens@ziggo.nl of 06-53 57 31 59. Wilt u dit doen voor 20 december aanstaande? Dan kunnen wij een goede inschatting maken van het te bestellen aantal, want daarna zal gelden OP=OP!

 

SAMEN MAKEN WE ER EEN KLEURRIJK JUBILEUMJAAR VAN!!!

 

Stichting Carnaval Ravenstein

22 jaar-jubileumcommissie