BREAKING NEWS: CARNAVALSDEINSDAG!

De feesttent op de Van Kesselplaats nabij Vidi Reo vormt al jaren het decor voor de gezamenlijke afsluiter van het carnaval in Pomperstad. Horeca Ravenstein heeft hierin altijd een grote bijdrage geleverd in zowel financiële als facilitaire ondersteuning. Dit jaar heeft de horeca echter in goed overleg met Stichting Carnaval Ravenstein besloten om een stapje terug te doen en de organisatie over te laten aan de Stichting. Natuurlijk een grote uitdaging voor ons, maar met de steun van de horeca op de achtergrond en alle carnavalsvierders uit Pomperstad gaat het zeker lukken om van de Carnavalsdeinsdag ook in de nieuwe opzet een blijvend succes te maken.

Hoewel bepaalde activiteiten zoals het Boeren Breakfast en de Bonte Bruiloft een vertrouwd onderdeel blijven van het programma, heeft de organisatorische verandering ook tot een uitbreiding van het programma geleid. Niet alleen wordt er dit carnavalsseizoen in het programma ruimte gemaakt voor de steekafname van alle (!) raden, ook organiseren de Ravenna’s de “3 Uurkes Achteraf” in de feesttent als knallende afsluiter van Carnaval in Pomperstad. Meer specifieke details over de invulling van de Carnavalsdeinsdag volgt via de bekende kanalen van de Stichting.

Via deze weg willen we ook horeca Ravenstein nog bedanken voor hun bijdrage en geloof in de Carnavalsdeinsdag. Ze hebben een belangrijk fundament gelegd voor deze dag in Pomperstad.

Tot slot kunnen we altijd nog hulp gebruiken bij de aankleding van de feesttent of dinsdag achter de bar, dus mocht je interesse hebben laat het dan vooral iemand van de Stichting weten. “Met de handjes uit de mouwen, kunnen we samen een mooi feestje bouwen!”