dweilavond2014

Aanmelden Blije Dweilavond

Meld je aan voor de Blije Dweilavond op zaterdag 1 maart!

Ondanks de regen tijdens de Blije Dweilavond van 2013 hebben we weer goed kunnen dweilen over de keien. Aan het einde van de avond werd de Blije Dweil van 2013 bekend gemaakt in Vidi Reo. Inmiddels gaan de keycords alweer een aantal jaren mee, en de keycords komen steeds voller te hangen met de pins.

Op zaterdag 1 maart lopen we na de Proclamatie van Reinout XIX onder begeleiding van de dweilorkesten naar de startkroeg. We gaan dit jaar dweilen in dezelfde kroegen als vorig jaar. We zullen De Keurvorst, De Maasstad, Madhouse, Ons Thuis & Vidi Reo verBLIJden met een bezoek tijdens de dweilavond. Vidi Reo is zowel dweilcafé als het eindpunt van de avond.

Zoals bekend, dweilen we op vaste tijdstippen van kroeg naar kroeg. Op dit moment zijn we druk doende met de organisatie van de avond. Tijdens de dweilavond zullen zowel de oude vertrouwde dweilorkesten aanwezig zijn, maar we krijgen ook bezoek van een oude bekende: Dala Cana. Jawel, de sambe percussie band die ons tijdens het koude carnaval in tropische sferen gaan brengen. Daarnaast zullen de Knaoiers van de overkant van de maas, ook niet geheel onbekend in Pomperstad, ons verBLIJden met hun dweilkunsten.

dweilavond2014-poster

Carnaval is het feest van het verkleden. Elk jaar worden de outfits mooier en mooier. En dat zien we zeker op de Blije Dweilavond. De mooist verklede valt ook dit jaar in de prijzen: zij/hij ontvangt van Reinout XIX himself de enige echte ‘Blije Dweil’. Dus laat de creativiteit los en word genomineerd voor deze felbegeerde prijs!

Elk jaar wordt de dweilavond drukker bezocht, maar helaas heeft niet iedereen een stempelkaart. Het zou mooi zijn als het komende jaar meer mensen mee dweilen en bij ons een stempelkaart halen. Dat is niet alleen leuk voor jezelf, je steunt er ook de organisatie van het Carnaval mee. We horen graag als je mee wilt doen met de blije dweilavond, zeker als je als groep mee wil dweilen. De kosten voor deelname zijn één euro per persoon. Op de avond zelf een kaart halen kan natuurlijk ook bij de stempelposten in de kroegen. Graag horen we uiterlijk 27 februari, via een mail, of jullie mee willen doen en met hoeveel personen.

Aanmelden kan bij Sander en Roel op: blijedweilavond@gmail.com Betalen doe je op de dweilavond zelf.

We hopen jullie te zien op 1 maart!

Alaaf en onthou Dweil blij of dweil nie!

 

Groeten,

Dweilcommissie De Bleije Dweilers