Boerendeinsdag

Carnavalsdeinsdag -> Boerendeinsdag!

Boeren, burgers en buitenlui!
Carnavalsdeinsdag gaat in Pomperstad voortaan door het leven als Boerendeinsdag! Het idee voor de Boerendeinsdag is niet geboren bij gebrek aan activiteiten. Zo is de Boerenbruiloft niet meer weg te denken op de dinsdag, en zijn er in de diverse kroegjes ook al leuke activiteiten. Om deze activiteiten te combineren en te versterken is een programma opgesteld waarbij de dag gezamenlijk gestart en afgesloten wordt door heel carnavalvierend Pomperstad.

 

Boeren Breakfast
Boerendeinsdag wordt gestart met een gezamenlijk ontbijt voor jong en oud. Er wordt door Horeca Ravenstein een Boeren Breakfast geserveerd waarbij koks u op uw wenken bedienen. Een ei hoort  hier natuurlijk bij! De kosten bedragen slechts twee muntjes en koffie en thee is inclusief. Kom je met een groep, geef dan viainfo@pomperstad.nl aan met hoeveel personen.

 

Boerenbruiloft
Als een stevige bodem is gelegd, wordt traditiegetrouw de onechtverbinding van het Boerenbruidspaar voltrokken. Want de Boerenbruiloft verbindt! Aansluitend zal de receptie plaatsvinden, waarbij er met cadeaus uitgepakt mag worden. Meer weten over het Boerenbruidspaar, klik dan op deze link.

 

Boerlympics
De middag biedt naast de kroegentochten van de Boerenbruiloft, Stadsraad en traditionele carnavalsverenigingen ook een actief programma waarbij in de verschillende kroegen van Pomperstad aan activiteiten kan worden deelgenomen. Dit onder de noemer Boerlympcis waarbij meedoen belangijker is dan winnen. Want meedoen is prijzen winnen! Via de volgende link kan het inschrijfformulier worden gedownload. Stuur het ingevulde formulier naar info@pomperstad.nl of neem het mee tijdens Boerendeinsdag.

 

Afsluiting
Rond 17.00 uur vindt op de Van Kesselplaats de prijsuitreiking van de Boerlympics plaats en wordt de onechtontbinding van de Boerenbruiloft voltrokken. Nadat iedereen vervolgens gegeten heeft, zou het leuk zijn als we met z’n allen carnaval 2014 formeel afsluiten tijdens de verbranding van Hend de Pomper.

 

11.11u   Boeren Brekafast voor iedereen (kosten 2 raafjes; koffie / thee gratis)

12.11u   Boerenbruiloft met aansluitend de receptie

13.30u   Boerlympics en traditionele kroegentochten

17.00u   Afsluiting met onechtontbinding Boerenbruiloft en prijsuitreiking