boekje rond brengen

RONDBRENGEN CARNAVALSBOEKJE

Zaterdag 22 februari a.s. zal Stadsprins Reinout XIX Fedor Kerkhof met zijn adjudant Han Linders en pages Linda van Vught en Gemma de Haas, de stadsraad, de jeugdraad, vrijwilligers van de diverse carnavalsverenigingen en groepen en Stichting Carnaval Ravenstein wederom bij u langs komen om het carnavalsboekje aan te bieden.

Vanaf 10.00 uur trekken ze rond door de straten van Ravenstein om het carnavalsboekje bij iedereen aan te bieden, onder begeleiding van een geluidswagen. Vrijwillige bijdragen die in de collectebus kunnen worden gedaan, worden zeer gewaardeerd. De opbrengst van deze vrijwillige bijdragen komt geheel ten goede van de optocht in Pomperstad.

We hopen dat we wederom op een leuke financiële bijdrage van u kunnen rekenen.  Het boekje zal als vanouds weer perfect van kwaliteit zijn. U krijgt er echt wat voor terug.

Mocht u onverhoopt niet thuis zijn wanneer het boekje wordt rondgebracht, dan is het  mogelijk het boekje alsnog te verkrijgen bij Slijterij Heessen in Ravenstein.

Alvast bedankt voor uw gulle gave.
Met carnavaleske groeten en tot zaterdag 22 februari a.s.

Redactie carnavalsbuukske en Stichting Carnaval Ravenstein