Bouwschuur bij klaar

Bouwschuur bijna gereed

Het duurt nog even voordat carnaval 2014 (1 t/m 4 maart) begint, maar namens SCR toch al zeer goed carnavalsnieuws te melden!

Zoals reeds eerder bekend gemaakt is het ons gelukt om een permanente bouwlocatie (Nieuwe Erfsestraat 1 te Ravenstein, nabij carpoolplaats)  voor carnavalswagens te vinden. Na een lang vergunning- en renovatietraject zullen de schuren net op tijd gereed om er dit carnavalsseizoen al gebruik van te kunnen maken!

De komende weken zal er de laatste hand aan de werkzaamheden worden gelegd, waarna z.s.m. de sleutels overhandigd gaan worden aan de eerste carnavalsclubs die gebruik gaan maken van de schuren. Het beheer van schuren ligt bij Carnaval Overlangel en Ravenstein gezamenlijk.

Dit unieke initiatief is gerealiseerd i.s.m. de gemeente Oss, de Gasunie en C.V. de Nachtgravers uit Overlangel. Wij bedanken hun voor de prettige samenwerking, maar een speciaal woord van dank gaat uit naar alle vrijwilligers en sponsoren!

Clubs zonder bouwschuur kunnen zich altijd melden via secretariaat@pomperstad.nl , waarna er bekeken zal worden of zij geplaatst kunnen worden in de schuur.