Rabobank Clubactie

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Oss e.o. draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom organiseert de Rabobank onder andere de Rabobank Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen. Eind oktober gaat de campagne van start en Rabobank Oss e.o. stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook Stichting Carnaval Ravenstein doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van donderdag 31 oktober tot en met donderdag 14 november mogen leden van Rabobank Oss e.o. vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem telt! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden Rabobank Oss e.o.
Het is voor ons belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zo stemmen te vergaren. Stichting Carnaval Ravenstein stelt de bijdrage geheel ter beschikking aan de Jeugdraad van Ravenstein ten behoeve van het opknappen van de prinsenwagen.

Het zou fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden stemmen geven aan Stichting Carnaval Ravenstein bij de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Oss e.o.

Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/oss.

 

Bedankt voor uw steun!

Stichting Carnaval Ravenstein