Optocht verplaatst naar dinsdag

Laatste update: zondag 23 februari 2020 om 11.23 uur

De optocht van Pomperstad wordt verplaatst naar aanstaande dinsdag (25 februari). Vanwege de weersomstandigheden kunnen de organisatie, gemeente Oss en de veiligheidsregio de veiligheid van de deelnemers en het publiek op zondag niet waarborgen.

Alternatief programma ZONDAG:

15:11 uur Plens Party in de Keuvorst (open vanaf 12:00 uur) De kinderen kunnen zich laten schmincken en. En Clown Fleur is er om leuke ballonfiguren te maken.

18:11 uur Aflastival in Vidi Reo (open vanaf 15:00 uur)

CARNAVALSOPTOCHT WORDT VERPLAATST NAAR AANSTAANDE DINSDAG:
10:11 uur Carnavalsoptocht
12:11 uur Tropical Tuesday met om 14: 11 uur prijsuitreiking in de tent bij Vidi Reo
Compleet programma tot 23:11 uur!

In verschillende plaatsen in Brabant en Limburg is de optocht afgelast. In de regio Oss wordt per dag bepaald in overleg met de diverse dorpen in samenwerking met de veiligheidsregio. De veiligheid van de deelnemers en het publiek staat hierin centraal. Er zijn ontzettend veel mensen betrokken bij de organisatie van de optocht en heel veel deelnemers hebben heel veel tijd gestoken in het maken van mooie wagens en loopgroepen.

Gemeente Oss heeft zondagochtend aangegeven dat de optocht NIET op de geplande tijd van 13.11 uur mag plaatsvinden. Om 11.00 uur werd bekend dat de optocht ook niet later in de middag van start mag gaan. Daarna heeft de organisatie besloten om de optocht te verplaatsen naar dinsdag.

Namens de Optochtcommissie en Stichting Carnaval Ravenstein