nieuwe-website

Stichting Carnaval vernieuwt website!

De ontwikkelingen op het gebied van websites gaan snel. De website van Stichting Carnaval Ravenstein (SCR) was weer aan een nieuw jasje toe! De website heeft een geheel nieuw design gekregen en is qua functionaliteit verbetert. De tijdsklok die aftelt naar carnaval is zeker de eyecatcher van de nieuwe website te noemen.

11 november 2013 is de nieuwe website van SCR: www.pomperstad.nl online en daarmee een feit.

De inhoud van de website is veelal hetzelfde gebleven. Op de nieuwe website staan alle verschillende activiteiten, die SCR in samenwerking met commissies en verenigingen organiseert, vermeld. De jaaragenda is opgenomen, alsmede de prinsengalerij, foto`s van de stadsraad, jeugdraad en carnavalvierend Ravenstein.

Nieuw aan de website is de rubriek ACTIE ACTIE ACTIE. Hieronder zijn de acties opgenomen als aanmelden voor Schatje van Pomperstadje, aanmelden voor het keienschijtersbal of voor de optocht. Met een eenvoudige druk op de button krijgt de website bezoeker toegang tot het aanmeldformulier.

De functionaliteit van NIEUWS is vernieuwd en de mogelijkheid om via social media nieuwsitems onder de aandacht te brengen bij carnavalvierend Ravenstein is toegevoegd. Een ontwikkeling waar SCR erg blij mee is. Naast haar gebruikelijke communicatiemiddelen, beschikt SCR hiermee over mogelijkheden om carnavalvierend Ravenstein snel en makkelijk over belangrijke items te informeren.

De website bevat nu vooral de basisinformatie. De komende weken breidt SCR de informatie verder uit.
SCR wenst alle carnavalsvierders een mooi carnavalsseizoen toe en verwacht met haar nieuwe website daarvoor een mooie basis te leggen!

Stichting Carnaval Ravenstein

Verdere informatie:
Secretariaat SCR
secretariaat@pomperstad.nl