Veiling van de Koldergalerij 2021
Zaterdag 27 februari om 20.11 uur.
Volg het via de livestream: www.twitch.tv/koldergalerij

De koldergalerij gaat altijd door. Zelfs dit jaar. Met een knipoog naar de vreselijke, allesverpestende, carnavalsbelemmerende, maar vooral ernstig Covid-19 virus, is het thema van dit jaar Kolder-19. De kunstenaars zijn uitgedaagd om met dit thema aan de slag te gaan. Kunst met een twist naar het verleden maar vooral met een positieve blik op de toekomst. Laat dit maar aan de kunstenaars over.

Ticket voor de veiling
De afgelopen weken kon je een ticket aanschaffen voor de digitale veiling. Aanmelders betaalden € 5,- of 2 munten. Die opbrengst gaat naar het goede doel, net als de opbrengst van de veiling. Iedereen die zich heeft aangemeld, heeft een goodie-bag ontvangen met onder andere jouw unieke bingokaart. En de aanmelders kunnen tijdens de veiling een bod uitbrengen via hun telefoon. Zoals altijd gaat de opbrengst van alle prachtige kolderstukken naar het goede doel. En het schijnt dat er dit jaar 2 wel heel bijzondere doelen bij zitten…

Bezichtiging van de kolderkunst
Van 14 tot 27 februari kon je de kunstwerken bezichtigen. Normaal staat deze expositie tijdens de carnavalsdagen in Stadsherberg De Keurvorst. Dit jaar maakte je een wandeling door de Winkelstraat, Nieuwstraat, Kol Wilstraat en Marktstraat.

Veilingavond
De veilingavond vindt dus plaats op zaterdag 27 februari 2021, om 20.11 uur. Laat je verassen met jouw team. Of alleen. Het zal een digitale dolle boel worden en wij gaan er samen met jullie voor zorgen dat we langzaam weer kunnen gaan wennen aan cafébezoek, terras- en restaurantbezoek, festivalletjes, proeverijen, elkaars gezwets aan de bar, en alle andere nare bijkomstigheden.