De carnavalSTOPtocht is geopend. Tot zaterdag 20 februari 11.11 uur maak je in de carnavalSTOPtocht een wandeling door Pomperstad langs mooie carnavalsherinneringen. Op verschillende plekken STOP je bij een grote foto van een spectaculaire, ontroerende of kleurrijke carnavalscreatie. 

Route
De carnavalSTOPtocht is een wandelroute van 2 km. Je start op de Stationssingel ter hoogte van ‘t Kempke. De route gaat grotendeels over de oude route van de carnavalsoptocht. De exacte route en verhalen achter elke foto vind je op deze pagina.

Dank voor alle inzendingen
In januari kon iedereen zijn mooiste carnavalsfoto insturen. We ontvingen prachtige beelden van carnavalscreaties van de optocht, carnavalsgroepen, dweilavonden, boerenbruiloften, …. Zowel uit de oude doos als recente foto’s. Stichting Carnaval Ravenstein selecteerde vervolgens de foto’s die worden uitvergroot voor de carnavalSTOPtocht. Alle inzendingen die zijn geselecteerd, ontvangen de uitvergroting geheel gratis. Dit wordt mogelijk gemaakt door de bijdragen van de Schatjes van Pomperstadje.

Houd je aan de coronaregels! En geniet van de carnavalSTOPtocht.