Zondag 14 februari van 13.11 uur tot 17.11 uur haal je je tickets op voor de veiling van de koldergalerij 2021. Tickets? Dat zit zo. 

De koldergalerij gaat altijd door. Zelfs dit jaar. Met een knipoog naar de vreselijke, allesverpestende, carnavalsbelemmerende, maar vooral ernstig Covid-19 virus, is het thema van dit jaar Kolder-19. De kunstenaars worden uitgedaagd om met dit thema aan de slag te gaan. Kunst met een twist naar het verleden maar vooral met een positieve blik op de toekomst. Laat dit maar aan de kunstenaars over.

Wat moet je doen?
Je aanmelden op carnavalszondag 14 februari 2021 van 13.11 uur tot 17.11 uur, bij de pomp aan de Marktstraat in Ravenstein. Je weet het misschien nog wel, dit is in de buurt van herberg de Keurvorst. Aanmelden kost € 5,- of 2 munten voor het goede doel. Denk eraan dat je afstand houdt en een mondkapje draagt! Je ontvangt dan een goodie-bag met natuurlijk een verassende inhoud. In ieder geval zit daar jouw unieke bingokaart in. Jouw mobiele nummer zal die dag worden genoteerd zodat je op de veilingavond kunt deelnemen aan de veiling en de bingo. Een nadere uitleg zal nog volgen.

Bezichtiging van de kolderkunst
Van 14 tot 27 februari kun je de kunstwerken bezichtigen. Normaal staat deze expositie tijdens de carnavalsdagen in Stadsherberg De Keurvorst. Dit jaar maak je een wandeling door de Winkelstraat, Nieuwstraat, Kol Wilstraat en Marktstraat.

Welke datum moet je ook vrijhouden?
De veilingavond zelf natuurlijk, zaterdag 27 februari 2021, om 20.11 uur. Laat je verassen met jouw team. Of alleen. Het zal een digitale dolle boel worden en wij gaan er samen met jullie voor zorgen dat we langzaam weer kunnen gaan wennen aan cafébezoek, terras- en restaurantbezoek, festivalletjes, proeverijen, elkaars gezwets aan de bar, en alle andere nare bijkomstigheden.