GEZOCHT: foto’s voor de carnavalSTOPtocht 2021

Update 7 februari: de deadline voor het insturen van foto’s is inmiddels verstreken. We hebben 75 inzendingen ontvangen! Hartelijk dank aan alle inzenders. Op deze pagina vind je alle informatie over de carnavalSTOPtocht

——-

Op carnavalszondag 14 februari 2021 is er natuurlijk geen carnavalsoptocht in Pomperstad. We hebben een alternatief. Vanaf 14 februari maak je in de carnavalSTOPtocht een wandeling door Pomperstad langs mooie carnavalsherinneringen. Op verschillende plekken stop je bij een grote foto van een spectaculaire, ontroerende of kleurrijke carnavalscreatie. Zo word je herinnerd aan de mooiste carnavalsmomenten uit de historie van Pomperstad.

Stuur je foto in
Voor de carnavalSTOPtocht zijn we op zoek naar de mooiste carnavalsfoto’s. Duik in jouw foto-archief en stuur je foto in. Wij vergroten je foto op een bord van 120 x 90 cm en plaatsen het bord op zondag 14 februari langs de route, zodat iedereen er van kan genieten. En daarna geef jij de foto een mooi plekje in je huis.

Waar moet je foto aan voldoen?

  • De foto laat carnaval in Pomperstad zien.
  • Het mag vanalles zijn; een carnavalscreatie van de optocht, jouw carnavalsgroep, een carnavalsfeest, … (als het maar een oeh, aah, wow of oja teweeg brengt)
  • Het mag een recente foto zijn, maar we hopen ook op wat nostalgie.
  • Stuur je foto digitaal in (in een zo’n hoog mogelijke kwaliteit).
  • Analoge foto’s mag je afgeven op Mgr. Zwijsenstraat 11 in Ravenstein (je krijgt ‘m terug).
  • Stuur samen met de foto ook een korte toelichting. Wat is jouw verhaal achter deze foto? Elke foto krijgt een verwijzing naar de website en app waar jouw toelichting te lezen is.
  • Stuur je foto en verhaal achter de foto uiterlijk 31 januari naar info@pomperstad.nl met je naam, adres en telefoonnummer.

Iedereen mag meedoen. Je foto wordt tijdens de carnavalSTOPtocht langs de route geplaatst. Dat kan bij jouw eigen huis zijn of een ander huis langs de route. De route wordt gemaakt op basis van de inzendingen, maar ligt in ieder geval tussen het spoor, de A50 en de Dorpenweg.

Er zit een maximum op het aantal foto’s. Er geldt een maximum van 1 inzending per persoon. Stichting Carnaval Ravenstein bepaalt welke inzendingen daadwerkelijk worden gebruikt voor de carnavalSTOPtocht. Wordt jouw foto geselecteerd, dan ontvang je de uitvergroting geheel gratis. Dit wordt mogelijk gemaakt door de bijdragen van de Schatjes van Pomperstadje.